Ravintola Oivan lounas
lounas noutopöydästä Helsingin Kalliossa
Ravintola Oiva tarjoaa herkullisen päivittäisen lounaan Helsingin Kalliossa.
Tarjolla on maistuvaa kotiruokaa noutopöydästä joka arkipäivä kello 10.30–14:30
Oivasta löytyy myös lounasaikaan tilaa pienille ja isommillekin ryhmille.
Pöytävarauksen lounaalle voit tehdä sähköisesti TÄSTÄ
Yli 8 henkilön ryhmät sähköpostilla varaus@ravintolaoiva.fi tai p. 0102192980
Saman päivän varaukset aina puhelimitse.
Lounas noutopöydästä
Noutopöydästä löytyy päivän keitto, kolme lämminruokavaihtoehtoa, runsaasti salaatteja ja leipää.
Jälkiruoaksi on tarjolla kahvi/tee sekä pieni makea.
Päivän lounas 13,70 €
Keitto- ja salaattilounas 12,40 €
+65 seniorilounas (suositus kello 13–14:30) 12,40 €
Ma 17.2.
Kukkakaali-perunasosekeittoa (G, L)
Paneer Tikka Masala (G, L)
Kananpojan rintaa ja hunajapippurikastiketta
Naudan pannupihvejä ja paistettua sipulia
Ti 18.2.
Nakkikeittoa (G, M)
Marokkolaista linssi-kikhernepataa (G, M, V)
Kievinkanaa (L) ja currymajoneesia (G, L)
Mausteista häränfilepataa (G, L)
Ke 19.2.
Välimeren äyriäiskeittoa (G, M) ja aiolia
Tofu-kasvispyttipannua (G, M, V)
Pasta Carbonara (L)
Kokonaisena paahdettua porsaanfileetä ja dijonkastiketta
To 20.2.
Hernekeittoa (G, M) ja pannukakkua (L)
Vuohenjuustoravioleja ja sitruunavoikastiketta (L)
Gratinoitua uunikalaa hollandaise (G, L)
Karitsapyöryköitä ja paprika-tomaattikastiketta (M)
Pe 21.2.
Jauheliha-kaalikeittoa (G, M)
Taytettyjä paprikoita (G, L)
Kananpoikaa currykastikeessa (L) ja mustaherukkahilloa
Leivitettyjä porsaanleikkeitä (M) chilimajoneesia ja ananassalsaa
Tuoreen lihan alkuperä
Nauta: Suomi, Saksa
Porsas: Suomi, Saksa
Kana: Suomi, Brasilia
Pidämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin menussa.
G- gluteeniton
L- laktoositon
VL- vähälaktoosinen
M- maidoton
V- vegaaninen
Lisätietoja allergeeneista ja elintarvikkeiden alkuperästä saat henkilökunnalta.