Ravintola Oivan lounas

lounas noutopöydästä Helsingin Kalliossa

Ravintola Oiva tarjoaa herkullisen päivittäisen lounaan Helsingin Kalliossa.

Tarjolla on maistuvaa kotiruokaa noutopöydästä joka arkipäivä kello 10.30–14:30

 

Oivasta löytyy myös  lounasaikaan tilaa pienille ja isommillekin ryhmille. 

Pöytävarauksen lounaalle voit tehdä sähköisesti TÄSTÄ

Yli 8 henkilön ryhmät sähköpostilla varaus@ravintolaoiva.fi tai p. 0102192980

Saman päivän varaukset aina puhelimitse. 

 

Lounas noutopöydästä

Noutopöydästä löytyy päivän keitto, kolme lämminruokavaihtoehtoa, runsaasti salaatteja ja leipää.

Jälkiruoaksi on tarjolla kahvi/tee sekä pieni makea.

 

Päivän lounas 13,70 €
Keitto- ja salaattilounas 12,40 €

+65 seniorilounas (suositus kello 13–14:30) 12,40 €

 

 

Ma 17.2.

Kukkakaali-perunasosekeittoa (G, L)

Paneer Tikka Masala (G, L)

Kananpojan rintaa ja hunajapippurikastiketta

Naudan pannupihvejä ja paistettua sipulia

 

Ti 18.2.

Nakkikeittoa (G, M)

Marokkolaista linssi-kikhernepataa (G, M, V)

Kievinkanaa (L) ja currymajoneesia (G, L)

Mausteista häränfilepataa (G, L)

 

Ke 19.2.

Välimeren äyriäiskeittoa (G, M) ja aiolia

Tofu-kasvispyttipannua (G, M, V)

Pasta Carbonara (L)

Kokonaisena paahdettua porsaanfileetä ja dijonkastiketta

 

To 20.2.
Hernekeittoa (G, M) ja pannukakkua (L)

Vuohenjuustoravioleja ja sitruunavoikastiketta (L)

Gratinoitua uunikalaa hollandaise (G, L)

Karitsapyöryköitä ja paprika-tomaattikastiketta (M)

 

Pe 21.2.

Jauheliha-kaalikeittoa (G, M)

Taytettyjä paprikoita (G, L)

Kananpoikaa currykastikeessa (L) ja mustaherukkahilloa

Leivitettyjä porsaanleikkeitä (M) chilimajoneesia ja ananassalsaa

 

 

Tuoreen lihan alkuperä

Nauta: Suomi, Saksa
Porsas: Suomi, Saksa
Kana: Suomi, Brasilia

 

Pidämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin menussa.


G- gluteeniton
L- laktoositon
VL- vähälaktoosinen
M- maidoton
V- vegaaninen

 

Lisätietoja allergeeneista ja elintarvikkeiden alkuperästä saat henkilökunnalta.

  • Salaatti
  • Noutopöytä
  • Annoksia